Electric UP 2 -2024

Program de finantare nerambursabila - instalare sisteme fotovoltaice, baterii stocare energie, statii reincarcare auto, optional pompe de caldura.

Contactati-ne pentru detalii
contact@shumicon.ro

Sunati-ne

0745.51.51.53

Oferim servicii de consultanta pentru programul de finantare  Electric UP pentru intocmirea Analizei Energetice.

Prin programul de finantare Electric up 2 editia 2024 se poate solicita finantare de catre beneficiarii eligibili pentru:

-instalarea de sisteme fotovoltaice de producere a energiei electrice avand puterile instalate intre 27-200 kWp

-instalarea de sisteme de stocare energie electrica – baterii de stocare

-instalarea de statii de reincarcare auto avand capacitatea minima de 22 kW

-optional se poate solicita instalarea unui sistem de pompe de caldura care sa preia necesarul de energie termica consumat de cladire

Venim in sprijinul dv cu intocmirea Analizei Energetice pentru programul Electric up 2 conform Ghidului Solicitantului publicat de finantator -Ministerul Energiei

In acest sens putem sa va transmitem cu titlu gratuit un Chestionar prin care sa va evaluati punctajul in urma a ce doriti sa implementati prin programul de finantare Electric up 2.

Va asiguram de toata flexibilitatea, comunicarea eficienta si atentia necesara intocmirii in bune conditii si in timp scurt a documentului.


Preturi: aprox 2.5% din valoarea estimata a proiectului


Justificam cele de mai sus pe o vasta experienta atat in ceea ce priveste programul anterior Electric up 2020, cat si in intocmirea auditelor energetice in diverse domenii de activitate.

Preturi
Competitive
Calitatea
serviciilor

Societatea noastra poate sa intocmeasca Auditul Energetic Complex (Electroenergetic si Termoenergetic) astfel incat sa poata fi reflectata fidel partea de activitate consumatoare de energie a societatii dumneavoastra si sa gasim solutiile optime de imbunatatire a consumului energetic.

Contactati-ne si sa vom servi cu placere!

Contactati-ne

Contactati Experti

...
Dan Sumalan -Fondator